Robinson Centre 61, Singapore

+(123)12345678

contact@apolloway.com

Indeks

Apollo

Berdagang indeks dengan Apollo Management

Apollo Management menyediakan akses ke indeks ekuiti global utama melalui kontrak indeks leverage yang kompetitif untuk perbezaan (“CFD”) pada platform perdagangan bertaraf dunia. CFD indeks perdagangan dalam talian adalah kaedah terbaik untuk menyertai pasaran saham terkemuka di dunia. Dengan Pengurusan Apollo, anda dapat memperdagangkan CFD niaga hadapan indeks dari seluruh dunia dengan margin bermula dari 1%. Ikuti perkembangan indeks saham asing dengan akses ke NASDAQ 100, S&P 500, EUREX, indeks dan banyak lagi.

Kami bekerjasama dengan institusi kewangan perbankan dan bukan bank terkemuka untuk menyediakan banyak kecairan sehingga anda mendapat harga pasaran terbaik yang tersedia dan pelaksanaan pesanan latensi ultra rendah.

Apakah faedah indeks perdagangan?

  • Торговля индексами CFD позволяет вам спекулировать на направлении движения базового индекса, фактически не имея физического владения какими-либо акциями.
  • Apabila anda berdagang indeks, anda boleh menukar pergerakan harga yang bullish dan bearish, yang memberi anda peluang perdagangan yang bagus.
  • Leverage bersaing bermaksud anda dapat meningkatkan pendedahan anda dengan hanya pelaburan kecil.
  • Ingatlah bahawa Indeks CFD adalah produk leveraged, yang bermaksud anda juga dapat meningkatkan kerugian anda.
about us